042 791 043 / Trg kralja Tomislava 13, 42250 Lepoglava

slika_dv_naslovna_13.png

Poštovani roditelji!

Dječji vrtić LEPOGLAVA vrši upis djece u program predškole za 2019./2020. pedagošku godinu - početak programa u listopadu 2019. 

Opširnije...


Dječji vrtić LEPOGLAVA zahvaljuje svim roditeljima koji su se uključili u preseljenje namještaja i materijalnih sredstava u pastoralni centar: Damjanu Kuča, Matiji Uršanić, Benjaminu Županić, Slavenu Laljek, Ivici Bunić, Mariju Tvarog i Hrvoju Županić.

Posebno veliko hvala očevima Ivici Držaić i Valentu Sambol koji su samoinicijativno ponudili svoje kamione i od prvog dana prevozili stvari.

Također  zahvaljujemo članovima DVD Lepoglava:  Davidu Posnjak, Matiji Kovačec i Goranu Božak te članovima Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave Damiru Kužir i Josipu Sever.

Zahvala i Ivanu Geček koji nam je učvrstio dječje garderobne ormare i postavio panoe na zidove.

Veliko hvala svima jer bez vas ne bismo uspjeli u ovoj akciji!

Opširnije...


14. lipnja 2019. u dvorištu Dječjeg vrtića LEPOGLAVA,  koji će uskoro postati veliko gradilište, uz nazočnost vrtićkih mališana, potpisan  je ugovor o radovima na rekonstrukciji, sanaciji, adaptaciji i nadogradnji zgrade dječjeg vrtića, izgradnji pomoćne zgrade i opremanju vrtićkog prostora Dječjeg vrtića LEPOGLAVA. Vrtićka zgrada će se na taj način prilagoditi novim pedagoškim standardima, te će se omogućiti otvaranje jasličke skupine.

Opširnije...


Dječji vrtić LEPOGLAVA već tradicionalno proslavio je svoj rođendan. U vrtićkom su dvorištu djeca obučena u mišiće, zečiće, leptiriće, vjeverice, medvjediće i ostali šumski svijet, pjesmom i plesom pozdravila sve okupljene i predstavili priču „Ogledalce“ na svoj poseban način.

Opširnije...

Poštovani roditelji!

Obavještavamo vas da vrtić započinje s radom u župnom dvoru od 30. 07. 2019. (utorak) te vas molimo da djecu dovodite u prostor župnog dvora.

Ravnateljica Nada Kuća