042 791 043 / Trg kralja Tomislava 13, 42250 Lepoglava

slika_dv_naslovna_13.png

Draga naša djeco, dragi roditelji, djedovi i bake, dragi naši Lepoglavčani!

Pišemo vam ovo pismo nadajući se da ste svi u svojim toplim domovima. Uvjereni smo da su oni ispunjeni radošću, veseljem i osmjehom vaše i naše dječice. Nama u našim prostorima to najviše nedostaje. No mi smo tu za vas virtualno. Na web aplikaciji "Dinamikom" planiramo i nudimo različite zanimljive aktivnosti koje možete ponuditi svojoj djeci te se zajedno s njima uputiti u dječji svijet istraživanja i igre. Samim time pruža vam se prilika da više vremena provedete sa svojim djetetom te tako otkrijete sve njegove potencijale i interese. Molimo vas da se pridržavate svih donesenih mjera za sprečavanje virusa Covid-19 te savjeta stručnjaka jer će nam one pomoći da se što prije susretnemo ponovno u vrtiću. Zadaća nam je da sada svi zajedno pazimo na svoju djecu, roditelje, bake i djedove te drage nam osobe. Sigurni smo da ćemo uskoro ponovno šetati našom Lepoglavom, saditi cvijeće u našim vrtovima te se igrati u našim parkovima.

Do našeg ponovnog susreta pozdravljaju vas i u srcu nose vaši odgajatelji i 

                                                                      ravnateljica DV LEPOGLAVA, prof. Valentina Husnjak-Ribić

Temeljem odredbi Zakona o sustavu civilne zaštite (Narodne novine“ broj 82/15 i 118/18), odredbe članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi

Opširnije...

Poštovani korisnici usluga Dječjeg vrtića LEPOGLAVA,

u nastavku se nalazi poveznica na odluku Grada Lepoglava vezano uz privremeno zatvaranje vrtića. Hvala na razumijevanju!

ODLUKA O PRIVREMENOM ZATVARANJU VRTIĆAI ove godine uključili smo se u fašničku povrku našeg grada koja se održala 23.02.2020., u nedjelju. Tako su ulicama naše Lepoglave prošetale ovčice iz mlađe skupine, svirači iz srednje skupine, srčeka iz starije skupine te doktorice pliško, zmajčeki i zdravoljupci iz predškolskih skupina. Bila je to prilika da naše male maškare nešto odrecitiraju, otpjevaju i otplešu.

Opširnije...

Poštovani roditelji,

Dječji vrtić Lepoglava vrši upis djece u program predškole za 2020./2021. pedagošku godinu (početak programa u listopadu 2020.).

Obveznici predškole su djeca rođena od 01.04.2014. do 31.03.2015. godine.                  

Prijave se primaju do 31.07.2020. godine.

Prijavu djeteta za program predškole možete izvršiti osobno u vrtiću ili prijaviti putem telefona na broj 791-043.

Dobrodošli!

                                                                                                            Ravnateljica: Nada Kuća